search
  • BF bahan 02.jpg
  • BF bahan.jpg
  • dottie.jpg
  • ebooks with BF.jpg
  • host.jpg
  • men.jpg
  • 5 benefit.jpg
  • BF bahan 03.jpg

BERRYFULL | Campuran Minuman Botani Strawberi & Roselle

RM 90.00 RM 100.00
BERRYFULL | Campuran Minuman Botani Strawberi & Roselle Ratings: 0 - 0 votes
- +
cart Add to Cart
Home

15 sachets/box (20mg/each)

To be consumed once a day (15 hari)

Disarankan untuk mengambilnya 30minit sebelum makan.

Product by Inayah Beauty.


Tracking Number akan diterima via SMS.

----------

Selain dari berries, bahan utama lain #berryfull juga ada di dalam gambar ni
.
utk berryfull we mainly focus untuk :
✅ detox / cuci dalaman jadi kalau korg yg suka makan fast food, berminyak, suka makan manis2 masin semua tu kita akan detox thatsy la perut buncit pon akan jadi flat nanti sbb dalaman dah clean and clear
✅ burn fat / bakar lemak so kalau korg follow ebook percuma home work out sehari 10 minit jek korg dh lencun habis dah mcm bermandi peluh taw
✅ surpress appetite / kawal selera makan. tmbh2 skrg ni duduk rumah asyik nak ke dapor jek kan so berryfull akan kawal selera makan korg
✅ feeling full / rasa kenyang. makan sikit pon dah kenyang sbbnya kdg korg mkn bkn sbb lapar tp more on craving kan. jd bila consume berryfull korg akan mkn bila perlu jek. no craving dah
✅ improve metabolism / tingkatkan metabolisma badan semakin brusia kadar metabolisma badan semakin turun disebabkan tu makin sukar utk turunkan berat badan

Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings


Write a review

Your cart is currently empty.

Continue shopping